dimecres, de juny 06, 2007

Dedicat a tots els fans

Home que he de dir que no sapiguem, la teva entrada sobre la serie no va ser la millor del mon, però tranquil que aquesta tampoc ho serà, però desprès de canviar una tarda de diumenge fent el gos davant l'ordinador per fer el gos davant la tele i veure tota la tirada de capítols de Herois, si ja estava prou pillat, ara ja dec ser un malalt mes. Quan la gent parla d'una serie, o en fa parodies és per la seva importància, i si qui fa la parodia son els de Madtv, has d'estar orgullós, tot el personal d'una revista friky d'humor transportat a la tele, per fer-vos una idea si el jueves tingues un canal de tv propi, això si que seria un bon canal no com moltes de les coses que hi ha rondinant. Albert .... va per tu:




4 comentaris:

Mani, fill de Mani ha dit...

Gràcies Xavi per este video! És brutal, lo millor lo de Hiro i lo de l'animadora. Per cert Mr.Bennet és igualet que Fermí Fernández a la paròdia. N'hi ha més o què? És com un hommozapping però per lo que he vist mil vegades millor i no fa vergonya aliena!!

Anònim ha dit...

Eis xaval! He llegit atentament practicament tot el que penges al bloc, en un acte de desmesurada concentració i, la veritat, no em surten les paraules..... mira que ets friqui en determinats aspectes, eh? jeje! No canviis mai!
Per cert, molt bo este video, no se d'on coi traus estes coses....

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per linkarnos, "naltros" farem el mateix, peró pose bé el nom sisplau Té la mà Maria

estem a la teva disposició

salut !!!

xavi ha dit...

Ja dic jo que no és pot fer certes coses a segons quines hores ;)