dijous, d’octubre 30, 2008

Sofia.... ; Por que no te callas?

Doncs es veu que com ser reina ha de ser molt avorrit, es va decidir a convidar a casa seva a una pseudo periodista, a cafè i pastes, per anar fent la xerrada i fer un llibre dels seus pensaments (eing?), i la dona s'ha cobert de gloria amb unes declaracions amb un caràcter polític que millor se les hagués guardat.
Tots som lliures de pensar lo que vulguem, però si hem de dir alguna cosa, potser millor pensar-la abans i no dir segons que, i mes quan ets algú, en aquest cas la dona del cap d'Estat. Per cert si el rei és el cap ella que és de l'estat?.
Per riure una mica us deixo un altra versió d'un vídeo que ja vaig posar en el seu dia, quan allò de la portada de El Jueves (crec). Salut i República.




3 comentaris:

Aida ha dit...

I quines opinions ha disparat? Es que no estic gens posada en aixo de la monarquia...

Si el rei és el cap... ella que deu ser, la papada? (humor made in jo, ja ho saps...)

Anònim ha dit...

No calia que ho diguera. Ja ens imaginàvem com pensava.

Aida ha dit...

Jo trobo que se li està donant una importància excessiva, la reina és simplement una senyora de certa edat, de mentalitat conservadora i molt ignorant de la realitat que viuen el 99% dels habitants del món. Que és reina? I què? No hi ha escrit enlloc que els reis no puguin opinar, és més, abans, de les opinions dels reis sortien lleis xDDDD