dissabte, d’octubre 11, 2008


Cap de setmana intens (segona part)

No se si algun cop ja he explicat que jo de petit era de jugar a indios i vaqueros, sobretot els de "Fuerte completo, fuerte Comansi", les meves cartes als reis eren molt simples un Fuerte, amb el temps els indios i vaqueros van ser substituits pels Airgamboys. Aquestes figures no eren sino la resposta Made in Spain, a unes figures alemanes coneguts per aquella época per clicks de Famobil (distribuits per Famosa) i que amb el temps adoptaren el seu nom original Playmobil. Comansi també fa fer una cosa semblanta que eren els Comanboys. Amb el temps i les crisis del sector la unica línea que ha quedat han sigut els clicks. Et preguntaràs i tot aquest rotllo ara a que ve?...paciència.
Mirant de robar alguna idea per la Móra Morisca un dia vaig fer cap a la pàgina web de l'Ajuntament de Montblanc, conegut per celebrar la Llegenda de Sant
Jordi, i s'anuciava una Fira que tindria lloc el 12 d'octubre, la Clickània 2008, una trobada de fans d'aquestes figueretes.
Teniu mes informació aquí.
I un club de diorames aquí, que és d'on he agafat aquesta versió de l'Indy.
Segurament que faré cap allà el diumenge i miraré de fer alguna fotografia, desprès resultarà que no la penjarè i em caurà una bronca,.... que hi farem?
Per si us quedat algun dubte de lo que podreu trobar a la Fira, al youtube hi ha molts vídeos de certàmens semblants, alguns de força divertits, com mini pel·lícules, documentals