dijous, d’octubre 30, 2008

ATC

Fa uns dies vaig rebre un comentari anònim al bloc que em preguntava que opinava sobre l'ATC, tema que sembla calent per uns i que miren de no parlar-ne d'altres, encara no l'havia llegit quan vaig trobar un moment per penjar la imatge de Cementeris nuclears No!, potser vaig fer-ho massa tard i serè un oportunista, be va ser així qui vulgui qui em cregui.
Jo ara lo que voldria fer és una petita reflexió sobre la costum que tenim la societat de demanar als partits que fassin allò que volem que fassin, i que és lo que haurien de fer defensar el territori davant d'agressions continuades. Em sembla molt be, però hi ha pocs partits polítics que des de quan ningú creu a les causes estan allí al peu del canó, mentrestant d'altres s'apunten quan les veuen magres. I al final la societat vota lo que vol, però s'oblida sempre de qui ha estat amb ell. El Parlament de Catalunya va decidir que la futura ATC no podia estar de cap de les maneres a Catalunya. Hi ha alcaldes que s'han ofert ja, i que no s'ho miren amb mals ulls, i segurament pel seu municipi és una morterada de diners.
Ahir al ple del Consell Comarcal, dos grups van decidir que no votarien una moció contundent envers l'ATC, presentada per Esquerra, i vist el panoràma Esquerra va forçar el compromis de mantenir la oposició del Consell Comarcal a la possible instalació de l'ATC.
Crec que al menys alguns estant movent peça, per allò de que mes val previndre, mentrestant altres van a dinars pagats per l'AMAC.
Nota d'Esquerra.

4 comentaris:

Josep ha dit...

No has dit res dels diners. El que costa, el que et paguen... val la pena?

xavi ha dit...

Crec que ja no val la pena res en aquesta vida, total els diners que et donen, te'ls prenen d'un altra manera.

Xupitoman ha dit...

En fi, el tema de les nuclears portarà cua. Com sempre. Però per més que ens pesi, ara mateix és probablement una de les alternatives més atractives, encara que menys populars per fer front a la demanda futura d'energia. A veure que passa... aquestes coses van a poc a poc i sense fer soroll i desprès te les trobes als nasos sense marge de reacció,

Anònim ha dit...

discrepo de tu, xupitoman. no crec que la nuclear sigui bona energia ja que si sumem tots els contres que té, veurem que és una molt gran contaminant present i sobretot futura. no podem deixar la merda (amb perdó) a les generacions del futur.
l'alternativa: energies netes i ben vigilades; per exemple parcs eòlics sí, però no per tot arreu. ara n'estan muntant un a la serra de la picossa i ningú en diu res.
hem d'estar sempre sempre a l'aguait.
arreveure