dilluns, d’octubre 06, 2008

Pròximament als nostres cinemes: "El dia de la Raza"

Cada nació te dret a celebrar la seva festivitat i el fet de sentir-se orgullosa, encara que tots tenim coses de que avergonyir-nos com nació. Quan fa uns anys es va parlar tant de "descobriment d'Amèrica" t'adones que pels motius que sigui encara no s'assimilat per molta part que allò va ser una topada brutal per tot un continent, però ara ja és tard per jutjar lo que va passar en aquells moments.
El proper dia 12 d'octubre és festa, clar és diumenge, però també es la Verge del Pilar i la Fiesta Nacional, (que no una cursa de braus). Per celebrar aquesta festivitat, m'ha arribat avui un correu informant-me, a Tarragona s'ha convocat una manifestació a càrrec de Alianza Nacional, una formació de vocació clarament democràtica, multicultural i gairebé una ONG, tres dels seus mes importannts dirigents fa anys que estan empressonats i un dels seus membres també és famòs per haver sigut l'assasi de Guillem Agulló.
Dubto molt que cap de vosaltres, lectors estimats tingueu cap cosa a fer el proper diumenge, i si voleu anar a la Plaça Imperial Tarraco, doncs veureu un petit recordatori d'altres époques, i sentireu discursos segurament mes contundents que la d'aquesta simpatica senyora, que he trobat en aquest bloc.
Malauradament crec que diumenge tindré massa poques ganes d'anar-hi.


1 comentari:

Aida ha dit...

Aquesta senyora fa por, molta por. El cas és que amb els seus nets deu ser la cosa més acaramelada que hi ha. Aquestes transformacions haurien de ser objecte d'estudi...