divendres, de juliol 18, 2008

Apunts ràpids

Avui si que toca: Felicitats Nelson!!

Benvinguts almogàvers al mundillo dels blocs (en breu una entrada en condicions).

Frase del dia: La situació és al migdia, dos cotxes s'han estampat davant de casa, s'ha sentit un crit, surto a la finestra i veig com un cotxe estava just al carril esquerra de baixada del carrer tenia el morro destrossat, ja que s'havia empotrat contra el lateral dret d'una furgoneta. El conductor del cotxe, un paio alt, fort, ample surt emprenyat dient que l'altre anava molt ràpid; el conductor de la furgoneta d'origen magebri se'l queda mirant una mica acollonit, i li diu: “Tienes un seda grande com un burro”. La inteligencia i la lògica han guanyat a la força bruta. Val a dir que el magebri tenia totes les raons i mes, felicitats company :D.

Com ja va dir algú: “Por que no te callas” Felip Puig, d'acord que Montilla pot tenir mil fallos, i al Polonia ens en fotem dels seus errors, però segurament que el seu esforç, ajudarà a molta gent a treure's la vergonya i intentar parlar català. Si pocs que ho parlem encara els hi fotem traves.

2 comentaris:

Aida ha dit...

doncs postser sí que hauria pogut guardar-se el comentari, però també que ca... els de El periódico per donar-li tant de rebombori i la resta de diputats fent tant de sarau també per un comentari fet a passadissos. Per altra banda la reivindicació de Puig no la trobo descabellada, el president hauria de tenir almenys el nivell C de català com se'ls demana a tots els funcionaris.

Jordi Alfonso ha dit...

Gràcies Xavi ets un Crack!!!!!!!! he estat revisant les entrades del teu Blog com em vas dir...be de fet m'ho he llegit tot!! ets un Crack!!apart de deixar-me força be!!XDDDDDDDD
ET seguiré d'aprop........

LO dels Grups de Rock en català....uffff m'ha entrat una nostalgia de por....que grans eren Sangtraït!!! i JO tamé recordo quan els Sopa van venir a Móra, evidenment no vaig anar, era un semirenacuajo, peró recordo ke aquell nóm em va agradar moltíssim...encara els escolto ara.