diumenge, de gener 10, 2010


Fent una petita passejada pels blocs

Quan faig una entrada, acostumo a repasar alguns dels blocs que segueixo, i descobrir que la gent no és tan dropa com jo i que acostumo a fer grans descobriments i voldria destacar alguns:
Iku i Porgy: Son els dos japonesets gallegs mes coneguts, i han penjat els regals de l'amic invisible de Somosclicks d'aquest any... i jo conec a l'afortunada.
A Lithane, he flipat amb un enllanç a un altre bloc de trucs fotogràfics amb la figura de Nicolas Cage, per cert estan fent La Busqueda a TVE, sense anuncis.
A Lo Carrer del riu han penjat aquesta imatge que és digna de Ironicament.
Per acabar malgrat no se una entrada com tal, al mon del facebook s'ha implantat una moda entre les noies que crec que deu ser de molt interès al home que descansa, i també les respotes que volen no saber el color si no la talla.
I fins aquí la crònica del mundillo blocaire.
Als que no heu sortit, trànquils també us llegeixo :)

4 comentaris:

Eulàlia ha dit...

merci per el "guinyo"

;)

Josep ha dit...

Quina moda tenen aquestes noies?

xavi ha dit...

Lu :de res ;)

Josep: Doncs expressar públicament el color dels sostenidors. Abans la revolució era directament treure'ls, ara la cosa és mes light.

Jordi-Porgy ha dit...

Els dos japonesets gallegs mes coneguts,t'ha faltat dir que tambien parlen catalan i que estan molt contents per que ens esmentis en el teu bloc i amb que a la teva coneguda, li agradés tant el nostre regal, d'amic invisible!

Una abraçada,
Os Klickyteenes, Iku & Porgy