dimecres, de gener 27, 2010

Club de Lectura Ribera d'Ebre

Un club de lectura és un grup de lectors i lectores que llegeixen un llibre al mateix temps i posteriorment es troben a la biblioteca per comentar-lo, dirigits per un coordinador del grup. L’objectiu principal del club de lectura no és tant fer una anàlisi exhaustiva de l’obra literària, sinó més aviat incrementar el plaer de la lectura i compartir-lo amb els altres.

El Club de Lectura Ribera d'Ebre va dirigit a qualsevol persona, major de 15 anys, amb ganes llegir, de fer amics i xerrar amb l'excusa d'una lectura interessant. Les reunions del Club de Lectura són trimestrals i tindran lloc a la Biblioteca Artur Bladé i Desumvila de Flix i a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre, alternativament. La durada de les trobades del Club de Lectura és, aproximadament, d’una hora i mitja. La inscripció al Club de Lectura és gratuïta, i podeu inscriure-us dirigint-vos a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre, a la Biblioteca Artur Bladé i Desumvila de Flix, o al Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.

Aquest dijous 28 de gener a les 20 hores a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre, es realitzarà l’acte de presentació del Club de Lectura Ribera d’Ebre, en el qual se n’explicarà el funcionament i es parlarà de les primeres propostes de lectura.

Font: moradebre.cat

3 comentaris:

Josep ha dit...

És cert que fareu un especial de literatura de ciència ficció dedicada als mutants i a l'apocalipsi nuclear?

;-))

xavi ha dit...

Si, justament desprès del cicle comentat de Matt Groening

xavi ha dit...

La cultura no te fronteres