dissabte, de gener 16, 2010

Dificil guanyador

Sembla que cada dia hi ha gent que fa mèrits per ser nombrada el desubstanciat de la dècada,però s'ha de reconèixer que darrerament
aquest index no fa res mes que créixer.
José Ignacio Munilla, bisbe de San Sebastià.

Company...arribes nou al càrrec, vas carregat de polèmica, et plega la mitat de la gent que venia de l'anterior equip, saps que la premsa i els teus companys de feina han signat que no et volen, dius en la teva presentació que vols ser "pobre y humilde", i a la primera que et posen un micròfon al davant vas i la cagues soltant:



Penjo el vídeo per evitar malentesos, com diu ell que l'hi han tret de context i que no ha dit lo que dieuen que ha dit.De fet la culpa no és d'ell sino de'aquell que l'ha possat al càrrec i que s'està carregant la feina de la gent de bona fe de l'esglessia.

Hereu de l'alcaldia barcelonina

Neva dos dies i algú es trastoca i vol organitzar uns jocs olímpics d'hivern a la ciutat de Barcelona, per la meva part opino que un ajuntament com el de Móra, també te les mateixes possibilitats d'organitzar aquest esdeveniment, les proves de patinatge es faran al Dr Peris, esqui de fons a Sanje, i les d'alta muntanya es pot parlar amb Tivissa o Falset. De pas la gent podra gaudir de la meravellosa estació de tren de Móra la Nova com a nexe i distribució de participants, de les carreteres, com no siguin pista de snowboard, poca cosa mes en treurem.


Juan Ignacio Balada Llabrés, el tiet ric de la herència

Podrina nominar al personatge, de la foto, però és massa fàcil, fins i tot la brometa ja ho es de fàcil, així que com si no haguès dit res. Imagina que tens una fortuna d'uns 30 milions d'euros, que ja és una fortuna sols en peles, i no saps que fer en ella a l'hora de palmar-la i vas i li dones al "heredero" de tot l'estat...te trons la cosa, sempre podries organitzar uns jocs olímpics d'hivern a Menorca amb aquesta pasta.

Crec que en tenia algun mes a la recamara però ara he perdut qui eren... però ja els nominaré. De fet son tants...pobrets ... de nosaltres.










1 comentari:

Agnès Setrill. ha dit...

Hòstia! Ja en tens de raó! En tot!

Lo primer. Poc a afegir, des del meu punt de vista, aquesta patuleia la caguen només amb la seva presència per això no és extrany que si obren la boca per dir alguna cosa, ho empitjorin.
Són tant miserables en el fons!

En lo de l'hereu...noi, jo també em vaig posar les mans al cap (Després diem de les barbaritats que és fan en nom del luxe, i capricis, etc, etc, en altres països...)
I seré egoïsta, però m'estimaria més que no em toquessin Móra ni voltants...que ja tenim el país prou destroçat., tot i que tens raó que benbé poder-se, es podría fer.
:-)

Pobrets de nosaltres! (Molt bo)