dijous, de gener 21, 2010


La Llanterna s'omple i es queda petita

Ahir a la nit la Llanterna es va omplir com mai, grades, passadissos i gent fora que no podia entrar. Segons l'organització, i els meus càlculs també érem 500 persones, segons la guàrdia urbana 200 i les autoritats un grapat.
Dalt de l'escenari, bona part dels representant polítics de la comarca i comarques veines:alcaldes, regidors, diputats, senadors. Baix la gent, les mateixes cares que es tornen a trobar; el motiu la mateixa guerra de sempre, les ganes que algú ens te de tocar allò que no sona en aquest territori, ara el magatzem nuclear per la qual Ascó es perfila com població candidata.
Tot semblava tranquil i que s'havia acabat, amb la condició de que les candidates havien de tenir el consens del territori i la comarca havia dit que no, les Terres de l'Ebre havien dit que no, el Parlament de Catalunya havia dit que no, però ves per on un tal ministre sr Sebastian,(desubstanciat com ell sol) que l'únic merit que te es que mai ha guanyat unes eleccions, però és amic personal del sr Zapatero, ha canviat les regles del joc i ara ja no cal que el territori estigui conforme, tot val, es canvien les regles del joc i Montilla i PSC amaguen el cap sota l'ala, CiU no es pronuncia per que resulta que potser s'estima menys Catalunya que no pas el PP Castilla La Mancha, ja que aquesta formació política ha prohibit als seus regidors postular-se a favor del magatzem, també potser que aquesta terra no es part de la Catalunya de Ciu.
Tornen a sonar els tambors i diumenge manifestació.