dilluns, d’agost 04, 2008


Dedicat al Jordi (tu no, l'altre)

Estava buscant coses per la xarxa, mentrestant perdia el temps, i mirava alguna cosa de la guerra civil, a vilaweb, i he vist que hi ha un joc de la guerra civil que és diu Sombras de la Guerra, i m'he sentit encuriosit i no he pogut evitar entrar-hi. Aquí l'altre Jordi, potser si que li donarà un cop d'ull, que se que li va el tema, i podrà criticar les il·lustracions. Hi ha un apartat que és un concurs on enviar fotografies de la guerra o relacionades d'una manera o altra. I ves per on he trobat aquesta foto que no havies vist, o això espero. Li podeu donar un cop d'ull, malgrat que el concurs esta ja acabat, però crec que per aquí en tenim alguna de fotografia que podria participar i segurament es mereixeria un bon premi. Les restes, els records de les foses, que apareixen quan volen construir un parc eòlic.

5 comentaris:

A la citela estan ha dit...

sinserament agraït. sempre hem de tenir present aquesta classe d'informacions, el parc eolic sel podem fotre al c**.

Anònim ha dit...

Sort que no em dic Jordi, sino ara mateix tindria problemes per saber qui sóc realment...
Ah! I el tema de la memoria historica només interessa quan interessa...

Anònim ha dit...

Comentari al teu post.
Què fort! Com anem a oblidar? No ens deixen.

Anònim ha dit...

Comentari als teus comentaris al meu bloc.
Ja veig que estàs de nou en plena forma. Et conteste ací a tots els comentaris que m'has fet:
1-Em vaig assabentar dels actes de la batalla de l'Ebre pel teu post. Volia anar l'últim diumenge, però no va ser possible.
2-Sembla que tot el món coneixia Orishas menys jo.
3-Totalment d'acord amb el que dius de Cuba.
4-Gernika: jo tampoc sé a què es refereix Boro sobre el mite de Gernik. Ja m'ho explicarà.
5-El millor per al final: per què darrerament pense tant en la meua iaia? Serà perquè a l'octubre jo tb em convertiré en iaia?

Jordi Alfonso ha dit...

POs no pinta mal no???
me mirat la pàgina i no esta gens malalment. Políticament parlant , potser estes coses fan que tot es normalitzi d'una puta vegada... d'entrada que un puguia adquirir lo paper d'un comandant de la LEgion COndor , pos home fa sortir urticaria...peró hi han mils de jocs de la IIWar i ningú li fa estrany...encara que pensant-ho millor gairebe tots et fots un far de matar Nazis com un desesperat.... potser este al final sera massa "politicament" correcte...ai mare....ai carmela... no l'analitzem gaire més per si acas!!!!!

Parlem del grafisme i estètica. TA molt be!!! peró tot té un no se que...que no trobo massa próxim. He mirat les il.lustracions i trobo que tot em recorda a un MArvel una mica passat,hi ha un pilot Rus crec, que em recorda a Flash Gordon... peró si que és molt original a la vegada i molt atractiu si parlem des de una visió del Món dels videojocs. Tot esta molt ben "empacat" i molt ben embolicat i aixó avui en dia és importantíssim.
Per parlar-ne millor potser haurem de jugar, cosa que em ve bastant de gust......