dijous, d’agost 07, 2008


Exclusiva Mundial

Demà al matí el jugador del Manchester, Cristiano Ronaldo farà públic que ha fitxat per l'equip de la seva vida el Manchest.. upsss no, el Real Madrid. Segurament ningú es creurà aquesta noticia, però com que la majoria de la premsa esportiva fa dos mesos que parla de lo mateix, he cregut oportú dir la meva,si la encerto podre dir que ja ho deia jo, i si no doncs m'emprenyare amb tota la colla de periodistes que m'han estat enganyant. Lo curiòs és que ara es veu que l'unic fitxatge que ha fet el Madrid és una model que vindrà a substituir la "Spice pija". I a can Barça aquestes coses per que no passen?. Si som mes que un club no estaria malament una mica mes de marro, que aquí sols és parla de les festes per Sitges i si ara el Germa Samuel es queda o no es queda, o si hem de fer que Leo fassi la volta al mon per segon cop en dos dies i ara a mes cabrejat.
La foto que he triat es d'en Cristiano Ronaldo, sense samarreta per que no s'estima els colors i per que així potser aumento el meu públic femeni.

7 comentaris:

ha dit...

Pos que vols que et digui Liviano, a mi este tio no m'atrau gens, al contrari me dona un noseque aixó que un tio porti arracades de brillantets i tot depiladet, no sé, lo rollo kilometrosexual no em motiva.
Jo fa uns anys li haguès fet un favor al Puigcer, però ara està una mica massa bacó.

Aida ha dit...

Quina sort que a mi ja em tens com a lectora fixa, perquè els musculitus del critiano aquest no m'impressionen. Si és un tio intel·ligent, no vindrà pas al Madrit i aquest no fa la cara de babau del ronaldinho, aviam...

A la citela estan ha dit...

bueno lo meua opinio no anira per derroteros de la tableta de xocolate del cristiano ni pel baco del puigcer... lo cert es que a mi el futbol me la sua pero la veritat seu fixat an la novia deste tio?? joder esta rebona!

Aida ha dit...

segur que abans de fer-se novia va haver de passar un càsting, amb aquests no m'estranyaria xD

xavi ha dit...

Primer estudi del meu public lector:
La majoria pertany al sexe femení, Els tios amb musculitos no els hi agraden (ni a ells, ni a elles)
Els lectors masculis els hi agrada mes les "aspantpanants", però el futbol se la sua.
La majoria del public li ha suat l'anterior entrada que era la seria.
Conclusions: A partir d'ara hauré de penjar alternativament discursos del Putxi en traje de bany (alguna cosa trobariem al youtube), i fotos de ties fetes amb photoshop (d'aquestes Internet està ple).

Aida ha dit...

Sort que has especificat això de "la majoria" perquè ja em sentia ignorada... :P

A mi el putxi me la sua i les ties del photshop també, així que tu faras... xD

ha dit...

Livi, livi, pos de pas també pots posar a l'antonio zabalburu (lo metge sotomayor que no saltor) de l'hospital central. O al doctor Ross de Urgencias.