dimarts, d’agost 19, 2008

Vacances, dia 1: 15 d'agost

La majoria de la gent està començat a penjar als seus blocs, les fotografies i vivències de les seves vacances, en el meu cas no han sigut massa dies, i tampoc és que tingui moltes coses a dir ni grans fotografies per ensenyar, però aniré explicant lo millor que pugui lo ocorregut aquestos tres dies.
No sóc amant de matinar, i com que qui condueix mana, vam marxar direcció a La Rioja, una mica mes tard de quan em vaig llevar, que per alguna cosa estava de vacances, no?. La destinació era Laguardia, no confondre amb el grup musical, ni el port de muntanya, i s'escriu tot junt, no m'he equivocat, i pertany a la Rioja alavesa, és lo que te ser terra de frontera, no saps mai on trepitges, si a un lloc o altre de la linea. Vam arribar a hora de dinar, el poble situat dalt d'un turó i enmurallat, és un poble coqueto amb carrers estrets però força fàcils de seguir. La gent estava fent el vermuth, però teneim gana i vam acabar troban lloc en un restraurant on un simpatic i amb un perfil molt caracteristic vasc cambrer ens va servir un menu del dia prou contundent. Desprès de dinar una volteta pel poble, a gaudir de les vistes, i paint el dinar. vam trovar un monument dedicat al viatger, tot gira al voltant de El Cami de Santiago per aquelles terres. El poble te un portic molt interessant, però estava tancat així que no el vam poder veure, elementar dear Watson.
Vam baixar a Logronyo ciutat, que la meva germana tenia que anar a la feina, i vaig caure al llit per practicar l'esport nacional espanyol, la siesta. Un cop despertat teniem la opció d'anar al cinema, per fer alguna cosa, la intenció era veure Batman, però vam fer tard i vam acabar veient una paranoia de pelicula, de titol impossible, amb unes crispetes que estaven caducades, com a mínim. A la sortida del cinema soparet a base de tapes (pernil, xoriço, formatge i unes copetes de vi).... per caure al llit ben sopats i sobats.
Comentari de l'autor:Anava a penjar les fotos, però alguna cosa pasa aqeusta nit, ja les penjaré.

1 comentari:

j µ a n l µ ha dit...

De les fotos encara res???