divendres, d’octubre 01, 2010

ElmOO

Madonna va escandalitzar part dels 80's i dels 90's (desprès ja no ens agafava tant de sorpresa) amb polèmiques, vídeos, llenceria i actitud provocadora. Però amb un mercat tant devorador, va decidir cedir el cetre del golferio pop en un lliurament de premis de la MTV amb el famós petó a la Britney, i el no tant famós a la Cristina (maleit realitzador que et vas fixar en el ex de la Brit). Semblava que la reina del pop tenia la successió clara, però com a tota les bones cases, sempre hi ha baralles per les herències, i la quantitat de candidates a ser la nova reina del pop, creix a maneres exponencials, a les ja anomenades, li podem sumar tota una col·lecció de noms: Lady Gaga, Amy Winehouse, Miley Cirus, Katy Perry, i un llarg etc. Algunes canten millor o pitjor, unes altres fan vídeos on lo que menys importa és la cançó i es dediquen a vendre imatge, altres fan de la seva vida una carrera a l'auto destrucció plena de sexe, drogues, i altres vicis (llegir vicis amb cara que faria Torrente i a poder ser babejant el teclat). Tot val per tal de ser noticia i tenir una portada, o una entrada en aquest bloc. Totes aquestes estrelles del pop, son altament mediatiques entre la canalla mes joveneta i no es estrany veure com participen en programes destinats a un public infantil o en series de la Disney. La setmana passada Katy Perry va ser la convidada al Sesame Street (si, encara el fan, malgrat no tenen a Espinete), però la direcció va decidir vetar el programa, per que la cantat duia un escot massa provocador per la mentalitat curta dels americans. Mireu la foto i jutgeu aquí.
Segons la web d'A3 TV (google m'ha enviat allí quan buscava la imatge) "Seguro que Katy Perry empieza a tener más cuidado con sus escotes a partir de ahora. " Si ells ho diuen potser si que serà així però em sembla que no l'han encertada, lo bo que tenen els americans és que poden ser molt censors en una cadena, o fer que en una de les cadenes mes carques, com és la Fox, siguin els que emeten els Simpsons (segona entrada seguida que parlo d'aquesta sèrie). Be, com que ja m'allargo massa tot per dir que en Saturday Night Live, han aprofitat l'avinentesa i han portat a la Katy Perry a fer-li una entrevista, de la que no m'he pilat res de res de lo que diuen, ni falta que fa, però està clar vull una samarreta de l'Elmo, que jo en tenia una quan jugava a Second Life



Foto: http://www.antena3.com
Vídeo: http://www.radioflaixbac.cat

7 comentaris:

Jaume Pros ha dit...

Doncs a mi m'agrada molt la Katy Perry (...i com canta també).

Bromes a part, no sé fins a quin punt certes estrelles necessiten escandalitzar. jo crec que a algunes no els hi caldria, són prou bones en el seu terreny. Perry no passarà a la història de la música, però té una molt bona veu i les seves cançons s'enganxen com el xiclet al cabell.

Kepa ha dit...

Quiero ser Elmo!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

És de rucs. Ningú s'hagués fixat en l'escot ni en res si no ho arriben a dir. I han fet més publicitat del tema que, segur, a aquesta cantant ja li ha anat prou bé.

ha dit...

Ta bé la "massarreta" però posats a escollir, jo trio la blaveta del Triky.
Per cert, on se poden comprar?

Agnès Setrill. ha dit...

No l'he sentic cantar mai crec, però aquesta semarreta la trobo de lo més graciosa. Hi deu ser en verció granota "Gustau"?

xavi ha dit...

Jaume:..com canta també? :D. En part és que hi ha massa competència.

Kepa: No estarias rojo, estaria morado.

Alert: No son rucs...son blancs, evangelistes, republicans, étc..

Cè: Amb aquesta obertura d'escot no ho se. (sense comentaris).

Agnès: En el mundillo de les samarretes suposso que hi ha de tot.El meu germà em deia Gustau per fer-me rabia (de fet era Gustavo el reportero mas dicharachero)

ha dit...

Carai Xavi no m'haguès pensat mai que diguessis que l'escot és molt,.... obert? profund? a ran de mugró?
Jo continuo dient que em molaria més la del Triky, blaveta la massarreta. I continuo preguntant on se poden trobar.
Mentrestant, vaig a fer una partideta d'Scrabble en català, que he trobat uns frikis a Manresa que els diumenges a la tarda, com que no saben què fer, es dediquen a crear paraules mentre se prenen una cervesseta.
T'aniré informant!