dissabte, d’octubre 30, 2010

Benvinguts


Avui (per dissabte 30) a partir de les 8 del vespre a La Llanterna Teatre de Móra d'Ebre es presentarà el primer número de El Diari de la Ribera, curiosament no és diari si no que serà setmanari i està fet per la mateixa gent que fa El Diari del Priorat.
S'ha de ser prou valent tal i com estan les coses per mirar de dur endavant una empresa com aquesta, fer premsa comarcal a unes comarques on no hi ha un nivell prou alt de població, i suposo que tampoc d'un excés de noticies.
Quan obro un Diari de Tarragona acostumo a buscar la secció de la comarca i amb una mica de sort surt una noticia del poble, si son dolentes solen ser mes continuades i fins i tot portada, fa por quan la Ribera surt en portada, no acostuma a ser per res de bo, però en general és un diari per la gent del triangle del Camp.
A l'Ebre,setmanari la presència és una mica major, però també patim les conseqüències d'estar fora de l'eix Tortosa / Amposta, així que som comarca de segona divisió (motius econòmics i de repercussió).
Ara és hora de veure com pot tirar endavant aquesta iniciativa que podria servir per unir-vos com comarca i donar un copet d'empenta a tots plegats.
A base de petits passos es fa el camí.
Per un altra banda, malgrat que em sembli un fet important a nivell local i comarcal, no he trobat cap referència a la web de l 'ajuntament (fora de servei), a la del consell comarcal, ni a la bloc esfera comarcal, ni a tots els grups de facebook, dec ser un bitxo raro, ai no....sóc un bitxo raro.