divendres, d’octubre 15, 2010

Sortir per TV·3 o els clicks

Han passat els dies i no he tingut gairebé temps de posar-me a escriure un post a petició de la Cé, sobre la experiència de sortir per la tele, o sobre els clicks no se quin dels dos temes volia que tractes. Així que no em quedarà un altra que parlar de les dues coses i fer una mica d'olla barrejada.
Fa dos anys, vaig descobrir Clickània, la fira dels clicks a Montblanc, l'any passat, vaig muntar el meu diorama de dracs i cavallers, i aquest any eren 4 dies de fira i he muntat la paradeta, o sigui que he fet de tot una mica.
La fira ha sigut tot un èxit, mes gent que mai, una burrada, no se d'on pot sortir tant gent i que els hi agradin els clicks. Però clar les coses que mouen tanta gent, porten la premsa i va venir TV3, em van dir,si volia dir algunes coses, sobre la meva col·lecció i sense por i sense pentinar-me ni afaitar-me vaig respondre a les preguntes de la periodista, confiat que no sortiria, o que era una mica per fer el bulto.
Dimarts a migdia el mòbil va començar tornar-se mig boig, entre missatges, trucades, "t'hem vist a la tele", i el meu ego anava creixent, sóc com la Belen Esteban, però en comptes de la "princesa del pueblo" sóc "el principe de los frikis". Vaig pel carrer i la gent continua dient-me ..."ei te vaig veure per la tele"; durarà molt?, quan deixarè de ser famosillu?, haig d'anar a Salvame?, vindrà l'Albert Om a gorrejar-me casa?
Us mantindré informats, i les fotos de la fira ja les pujaré en un altre estona i si voleu veurem per la tele...va feu l'esforç que pujar-lo ja era passar-me :D

.....si és un post sobre el meu ego i poca cosa mes, però per això es el meu bloc :D

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Corrents a buscar el 3 a la carta a veure si hi ha l'opció de veure el Telenotícies del dimarts. Per cert, encara et dura això de ser famós? Són els famosos "15 minuts de glòria"?

Agnès Setrill. ha dit...

Així que eres aquell noi...! Doncs no sembles gens friki, vas quedar molt bé!

Anònim ha dit...

Em fa mandra buscar-te pel tv3 a la carta, no podries posar el link?

ha dit...

Casa La Carreres al poder! Imitant aquell anunci de mobles suecs (em sembla) "la revolució ha començat"!
Vore a la Consol detrás del taulell va estar genial! Nomès mos va faltar la Montse per fer la ola!

xavi ha dit...

http://www.3cat24.cat/video/3145810/altres/Telenoticies-comarques

Al voltant dels 15min, 30seg.
...diguem que ha sigut 1 min de glòria, però avui encara m'ho han dit dos cop :)
Gràcies, si que quedo millor de lo que creia.
Dropo... :D, ja el tens adalt.
La Montse tenia una galipandria de Cal Deu, i un munt de feina que feia por.