dijous, de juliol 29, 2010

Elmer Figueroa Arce tenia raó


El gran poeta porto-riqueny, Elmer Figueroa Arce, conegut pel seu alies Chayanne, en una de les seves obres mestres, "Torero":

En els primers versos que hem triat s'alaba allò que s'en diu temple, i que és una virtut que s'ha de tenir en la plaça i en la vida i molt necessària per aquest ofici:

"si hay que ser torero
poner el alma en el ruedo no importa lo que se venga"


I com a visió de lo que passaria , ell ja ho deia fa molt de temps:

"que ya no duermo y desvarió
que el humor ya me cambio
"

Tot això be degut que el torero català, Enrique Guillén, que en breu ja no podrà treballar en el seu estimat país (ains no, allà si que podrà torejar), en un atac d'espanyolisme i defensa de l'ofici l'ha empres a osties contra una seu d'Esquerra a l'Eixample de Barcelona. Esta clar que ara si que Espanya es trenca, tant tenir por de l'Estatut, i és la prohibició dels toros lo que ho aconseguirà, quan te temps hem perdut doncs amb l'Estatut, si era així de fàcil.
Un altra cosa a pensar és el per que els hi toca rebre sempre als mateixos, el pes d'esquerra dins de la votació no deixa de ser simbòlic, però els hi ha tocat a ells rebre els cops.
Per la seva part el PSC, continua sent devorat pel sector mes PSOE carca i ranci, que està mes aprop del PP que de l'esquerra social i nacionalista que ens volien vendre, pobrets...
A la fi tots retratats.

2 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Aquest cop, que agafi el toro per les banyes! (hehe)
Només cal que demani el trasllat o canviï de feina.

ha dit...

A n'este pas, lo pobre de San Fermín no tindrà gaire feina,......