dissabte, de setembre 29, 2007

The man with the hat is back


És una cosa que fa massa dies que es diu, es comenta, però ja se sap que el proper dia 4 comença el rodatge de la quarta cinta de la saga del caçador de tresors, aventurer, arqueòleg o trapella, amb mes estil del cinema. Diria que també el mes guapo i que gracies amb ell es va crear amb el temps Lara Croft, en el fons li devem fins i tot l'existència de l'Angelina Jolie que ja es dir molt. Tots hem sentit mil cops la musica del J.Williams, que serien les pelis de Spielberg sense aqeusta musica?.
Lo que deiem comença el rodatge de Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull, i ja tinc ganes de que la estrenin, i tornar a veure al Han Solo, ai no al Harrison Ford fent anar el fuet i corrent per laberints secrets. Haig de dir que Harrison Ford és per mèrits propis el meu heroi. Un paio com ell que pot portar una nau com el Millenium Falcon, o saltar a vagonetes de mina en marxa sense perdre el barret, que mes se li pot demanar?. A mes es protagonista de lo que abans eren les 2 trilogies besties del cinema, i segurament l'actor mes vist. Això és una cosa que només ha intentat fer Hugo Weaving, he de confessar que no sabia que el paio es deia així fins fa segons (Agente Smith o Elrond para els amics).
Torna l'aventura! Torna Indy! (mira que tenir nom de gos).

4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

ja vaig fer un post parlant-ne et recomano la peliculeta que vaig posar, et paso l'enllaç

http://telamamaria.blogspot.com/2007/06/indiana-jones-quarta-entrega.html

salut

Anònim ha dit...

Quan era jove, Indiana Jones era el meu prototip d'home; tan guapo, tant valent, tant inteligent.... no crec que ara m'agradin tant les seves películes.... un altre mite del passat.

Jobove - Reus ha dit...

no te res a veure pero entra a aqui:
http://store.findmadeleine.com/index.html

colla de mercenaris !!!

Aida ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.