dijous, de setembre 20, 2007

Ja han arrivat!!!!!


Ho estàveu esperant en candeletes, segur que si, ja son aquí a la fi les IV Jornades de Jocs de Rol i Estratègia de la Ribera d'Ebre, que organitza l'Associació juvenil de jocs d'estratègia de la Ribera d'Ebre " Baronia d'Entença" si els frikis que tots coneixeu i que porteu dins amagats. Que no sabeu que és el rol, el warhammer, el magic, doncs mes motiu per acostar-vos a La Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre, aquest cap de setmana, a partir del divendres 21 a les 5 de la tarda fins diumenge a les 9 de la tarda. No t'ho pots perdre , de veritat és una cosa única en totes les Terres de l'Ebre i part del mon mundial. Sabem que vindrà gent de la resta del territori, com gent de Barcelona, Reus, Salou, i enguany valencians i aragonesos.
Vindran ells i tu no?.... Llença els daus i veuràs com que et diran que si que has de venir, i a poder ser disfressat.

2 comentaris:

Mani, fill de Mani ha dit...

Teniu sort los de Móra que estic retirat, sinó lo títol tornarie a Flix uns quants anys después! jaja
Ei! En serio Xavi, felicitats per convertit allò que vam començar entre amics en este montatge que és ara, llàstima que no me puga allargar per com a mínim veureu!
Sort i sort que no jugues! jeje

xavi ha dit...

Gracies company, al final van aparèixer a donar un cop d'ull una petita representació de flixancos, però espero veure'ls a tots l'any que ve, tu inclòs ;)