dimarts, de setembre 11, 2007

Gràcies


Vull donar les gràcies a tots aquells que ens heu ajudat a la difusó del Primer Campionat de Scrabble de les Terres de l'Ebre.
Ha sigut una tasca complicada, i segurament hem comes alguns errors, però crec que lo mes important és que hem posat la primera pedra i a partir d'aquí hem d'anar creixent poc a poc i millorant.
Vam tenir 20 participants vinguts de la Ribera d'Ebre, Priorat, Baix Ebre i Montsià. La classificació final va quedar així:

  1. Montsant Aymat
  2. Cori Fusté
  3. Montse Ramos
  4. Emma Guasch
Us esperem a tots, o al menys a alguns mes, l'any que ve.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona tarda,

acabo de descobrir per casualitat (tot buscant referències "scrabblístiques" per la xarxa) la informació del vostre campionat. Quina sorpresa! Llàstima que una mica tard...
Ho dic perquè, no sé si en teníeu coneixement, però a Manresa tenim un club de Scrabble en Català que ja fa uns anys que funciona tot organitzant diferents competicions.

També n'hi ha d'altres a Matadepera i Barcelona (amb els quals mantenim contacte), i que tampoc crec que s'hagin assabentat de la vostra convocatòria.

Us agrairem que si organitzeu qualsevol altre acte relacionat amb l'Scrabble en català ens ho feu saber a través del nostre correu clubscrabblemanresa@yahoo.es , i així en farem difusió entre els nostres jugadors i de ben segur que més d'un s'hi engresca.

També us convidem a visitar la nostra pàgina web www.clubscrabblemanresa.tk , on trobareu tota la informació sobre el nostre club així com alguns enllaços d'interès.

Doncs apa, salut, escarrassos i endavant!