dimarts, de febrer 23, 2010

Taula de joc de D&D


El joc de rol per antonomàsia es Dungeons & Dragons, segurament fins i tot recordareu alguns aquella serie de TVE, Dragones Y Mazmorras, per si no us en-recordeu us deixo una foto aquí al costadet per que rememoreu temps passats, en un atac de nostàlgia, encara que no us agrades la serie, que mira que era dolenta.
La cosa no va de revival, si no ensenyar-vos un vídeo sobre una taula de joc electrònica, per jugar al joc de miniatures, inspirat en el joc de rol.
Sembla que sigui un joc semblant al Heroclix però crec que com a concepte te alguna coseta al menys visual i carregada d'efectes especials.
La informació la he treta d'aquest bloc: http://www.crunchgear.com/ molt recomanable pels amants de la electrònica.


4 comentaris:

Josep ha dit...

Ooooh!! Quin retorn al passat! Fa anys que jugue a rol.

He de dir que jo sóc més de Cthulhu, Chill i similars (misteri, gòtic...) que del tolkenians i els d'espasa i bruixeria.

Agnès Setrill. ha dit...

De jocs d'aquest no hi entenc ni fava!, Però "dragones i mazmorras", ho recordo perfectament!
Ara m'ha vingut la cançoneta al cap! M'he de distreure!,ja!,com sigui...!

Aida ha dit...

doncs no recordo ni la música ni els arguments d'aquella sèrie, però la taula aquesta del joc té el seu què, moltes coloraines i tal... ja veus que en aquesta matèria sóc una experta que t'hi ******

salut!

xavi ha dit...

Josep: Mai és tard, unes pizzes, unes birres i un dissabte sense cap mes plan.

Agnès: Doncs la serie estava inspirada al joc, així que si mai t'animes a fer una partida, els hi podràs cantar la cançoneta.

Aida: http://www.youtube.com/watch?v=Mx6JdhGBMtc (que et sigui lleu)