dijous, de febrer 04, 2010

Violació de drets a la intimitat

Utilitzar internat a la feina, en us personal, és una cosa que mes qui menys ha fet. Saber les noticies del teu equip al diari esportiu favorit abans d'arribar a casa, veure la cotització de borsa, mirar el youtube el darrer vídeo de tal cantant, buscar els teus amics de pre-escolar al facebook i la cosa mes bàsica de totes, revisar el correu. Si tens Internet a la feina i no el tens censurat, segur que ho has fet mes d'un cop o et passes el dia directament fent-ho. Això si, el dia que vingui la tele a la teva feina tingues cura de que no et passi lo que a aquest treballador de Macquarie Bank. El vídeo es posa interessant a partir del 1.05min. i el pobre treballador al carrer, per "viciosillo".

3 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

No sé si aquesta cadena 7 forma part del Grup Fox o el Grupo Intereconomia, dos dels mes carques i fatxes que hi pugui haver al planeta. Si així és, aquest treballador abans de ser acomiadat haurà sofert tota mena de tortures prèvies.

Jaume Pros ha dit...

Ha, ha, ha, a qui se li acudeix!

xavi ha dit...

Martell: Han sigut benvolents, i l'han fet fora pim pam pum.

Jaume: A molts mes dels que et pensesm, si en comptes de noies amb poca roba, hagués sigut la superbowl no hagués passat res.