dilluns, de setembre 15, 2008


Per tots aquelles que ho estaven esperant:

I no parlo del meu discret retorn al món blocaire, que això afecta als quatre que ho aneu mirant de tant en tant. Parlo d'un dels esdeveniments mes frikis que hi ha en totes les Terres de l'Ebre, i part de l'estranger per extensió. Els propers dissabte 20 i diumenge 21, per molt que el pamflet informàtiu digui una cosa diferenta, per alguna cosa som així de frikis (sóc un dels membres), a la LLanterna Teatre de Móra d'Ebre es podra gaudir de les V Jornades de Jocs de Rol i Estratègia de la Ribera d'Ebre. Trobareu de tot una mica, jocs de soldadets, que no Playmobils com es pensa una que jo se, jocs de taula inclòs "El capitan Alatriste", que a aquesta una també li agrada el joc com tal, partides al PRO de la PS2 i també podràs jugar a la Wii amb una pantala que no et cap al menjador de cartes, jocs de cartes, i si ets dels que no t'agrada res de tot això, però t'ho vols passar be fins i tot el dissabte farem un sopar de germanor. O sigui que no teniu cap excusa per no passar pel Teatre.
De moment no penjo el cartell per que resulta que els PDF no els deixa..snif.
(Estimat dissenyador del cartell: Si això arriba al teu RSS, fes-me arribar una còpia en .jpg).Mentrestant us deixo una bucolica foto d'altres experciencies frikis.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Confesso que no vull comentar res sobre els friquis...
només dir que amb el teu permís poso un enllaç al meu bloc del teu bloc.
;)

Anònim ha dit...

caramba, noi! com ens deixes al poble! que potser vols anar-te'n als masos a viure?
sí, n'hem tingut de frikis (vom ara Campos, l'ancalde), i un teatre municipal no és el lloc per a fer això, però ja saps: al poble no hi ha massa crítitca per a gaira cosa més.