dilluns, de maig 12, 2008

Dank je Frank


Hi ha moments que aquest bloc es monopolitza, ja sigui per parlar de política, de atrocitats humanes, de no dir res i ara sembla gairebé un bloc de futbol, per fer-ho una mica menys evident, en comptes de buscar la foto típica de fins ara l'entrenador del Barça, Frank Rijkaard he decidit que quedaria mes exòtica una de la seva filla, la foto és ne blanc i negre, o sigui que molt color no te, però contra gustos.
El pare de la xiqueta és dels pocs que pot dir que ha guanyat una Copa d'Europa, encara que ara es diuen Champions, amb el Barça, com entrenador. És un tio tranquil, amb la imatge de jamaicà fumant herba, i no és de Jamaica, si no de Surinam (la majoria ni idea d'on cau en un mapa). Ha fet coses bones, molt bones amb l'equip, i també ha tingut alguns errors, però en general marxa amb el public al seu favor, malgrat la darrera temporada, i els darrers ridículs.
Quan es guanya tots guanyen, i quant es perd tots hauríem de perdre, però malgrat tot, aquesta temporada l'entrenador no ha estat el culpable, i si ho ha sigut ha estat en una petita part. La gent va parlar ahir al camp, contra Laporta, els "cracks", i les seves actituds.
En fi Frank has deixat unes temporades per la història del club, això no t'ho pot treure, i una imatge d'elegància com persona i un estil en la teva manera de vestir, amb toc fashion, suposso que record de la teva època a Milano.
Sort en la teva vida i gracies.

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

coses del futbol una droga per les mases

salutacions

Xavi ha dit...

Ja no deien doneu futbol i així la gent no pensa en res mes.

Aida ha dit...

a can barça cal una cura d'humilitat, no se si és l'entrenador qui havia de marxar, pero quan han de rodolar caps es el primer a qui li toca, estava cantat. En fi, esperem que li vagi molt be en un altre equip. En aquests moments es quan penso que sort que a mi aixo del "fúmbol" me la bfff xD

Xavi ha dit...

ho dius tu que desprès vas al camp nou a celebrar quan es guanya una lliga :P?

Aida ha dit...

home... una lliga és una lliga... pero una champions... coi, és una champions xD Pero si no fos per aixo... bah, futbol :P