dissabte, de maig 10, 2008

Com diria Raphael: "es un escandalo"



Com sabeu fa gairebé un any, el jugador del Sevilla, Antonio Puerta queia fulminat en un camp de futbol i poc desprès moria. No ha quedat massa clar que va passar, ni els motius, cadascú que pensi i opini lo que vulgui, està clar que el mon del futbol no esta massa net de substancies estranyes.
Si per una cosa va servir aquesta mort, va ser el gran bombo que va fer parlar, de l'agermanament de les aficions del Betis i el Sevilla i per que la societat futbolera quedes tocada. El Sevilla va estar patint un inici de temporada nefast per culpa del trastoc. Ara la temporada s'acaba i s'ha muntat un partit d'homenatge, això ha sigut la gota que ha fet omplir la paciència de la familia Puerta. Cansats per una banda de l'abandonament patit per l'entitat i per la seva manca de delicadesa, han publicat aquest comunicat, que realment deixa al president Del Nido, al lloc que es mereix.
....Estic escrivint i el Sevilla ha respòs dient que entre altres coses el tema és per la herència del jugador, que si la dona, el fill, els pares. Judicis per la paternitat d'un fill nascut després de la mort del pare i gent que parla massa.
El mon del futbol no és lloc per esportistes, es un niu de serps.