diumenge, de maig 06, 2007


L'hora d'Escòcia
Tremola l'UK, hagués pogut tremolar encara mes, però per primer cop els escocesos han dit que potser això de que la gent es pensi que son anglesos amb faldetes sense roba interior a sota,i que juguen a rugbi ja era una història que tocava canviar i han decidit votar per un partit nacionalista que vol parlar d'autodeterminació, i de disparar un projectil sota la línia de flotació de la monarquia britànica. En un tres i no res s'han fet un parlament "regional" de disseny ultra modern, i ara ja van llençats a voler fer eleccions.
Al mapa europeu n'hi ha uns, ara no se com es diuen que porten un munt de dies, d'aquí res farà 3 segles, que van renegant del govern que els te amb el peu al coll, potser ens cal un William Walace, potser amb un look mes com el de la peli, per que aquest de la foto l'home és una mica desafavorit, i així d'aquí uns 300 anys mes guanyaran les eleccions i li diran al Borbon de torn (segur que encara hi ha Bobons amb lo que crien i lo simpàtics que surten a les fotos).
Es busca noble vingut a menys, si creus que ets l'adequat ..et toca posar-te la barretina, la faixa, el trabuc i una capa (dona mes toc de super heroi) a veure si d'una per totes fem d'aquesta Catalunya una cosa de profit. La opció de la pubilla, crec que ja la tenen agafada a l'Aragó amb l'Agustina i tal, però es pot estudiar fer una adaptació.
Ja se que tocaria pensar en algú d'ERC... però he anat escrivint i he anat canviant una mica, la visió de Carod en barretina és molt freak, i el Xavi en trabuc pot ser perillós. I m'ha vingut la imatge al cap del Pasqual del Polònia com alliberador de Catalunya. Ja direu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Al Maragall ja li van aquestes coses...
Mira't l'acudit. Ja ha descobert que "Aspanya" és diferent.

Per cert, has vist "El Coronel Macià"
http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=402928&idseccio_PK=1017&h=

xavi ha dit...

Bo molt bo l'acudit del Ferreres. La peli encara no l'he vist, que tal?

Mani, fill de Mani ha dit...

Espero veure algun dia una victòtia dels nacionalistes de veritat, ni que sigo per la mínima com a escòcia! Que vaigon fent los d'allí que al final tant retallar els surtirà car!!
Per cert m'encante este "nou" Maragall, llàstima que no ho hagués pensat abans que l'estatut ere una... potser moltes ovelletes també haguessin votat que no.