divendres, de març 16, 2007


La mort del Capi, misteris sense resoldre?

El nostre corresponsal en NYC (New York City), ens ha enviat un comunicat amb retard, ja que mols de vosaltres i fins i tot jo mateix ja sabia, de la mort del Capità Amèrica.
Segons ha publicat el New York Daily News, diari al que li donarem tot el respecte i credibilitat que es mereix, que no se si es poca o molta, “Al sortir d’un jutjat, un franc tirador ha disparat sobre el Capità, produint-li la mort”; acompanyem a aquest escrit l’increïble document gràfic.
Per tots aquells que desconeixen la figura d’aquest heroi, és una creació de la factora Marvel, per Jack Kirby i Joe Simon, es va començar a publicar l’any 1941, com estri publicitari dels sagrats valors americans en contra del feixisme i el comunisme que estaven sacsejant el mon en aquells moments. Amb els temps aquest valors han anant canviant, fins arribar a un punt crític amb el propi sistema americà amb un univers amb certs tots de paral·lelisme amb el real. Desprès dels atacs de l’11S el govern redacta una llei, on obliga a tots els superherois a estar fitxats la qual cosa crea una divisió entre els mateixos. En motiu d’aquesta llei “Patriot Act” va ser detingut/es va lliurar a les autoritats i per això estava en procés de judici a la Cort Federal.
A la imatge es pot veure cartells de la multitud que l’esperava a la sortida acusant-lo de traïdor.
El Capità Amèrica va canviar de valors i li ha costat la mort, que vol dir això que els USA van per mal camí i es carreguen els seus principis a tort i a dret?
El nostre corresponsal també ens fa saber que encara no s’ha trobat el sospitós, però hi ha una llista encapçalada per .....
Comuniquem que la connexió amb el nostre comentarista ha sigut tallada bruscament