dijous, de març 24, 2011

Responen

Sembla que quan aquest pobre blocaire parla de política les visites es disparen i els comentaris omplen les entrades, la qual cosa suposo que vol dir que la resta d'entrades son molt avorrides i que a la majoria de la gent no els interessen, però malgrat tot, això és com un bar on es pot parlar de tot, per que parlant la gent ens entenem, encara que pensem coses molt diferents i això que sembla molt retòric per mi no deixa de ser part de la meva manera de ser.
Com us he dit tancant la darrera entrada, vull respondre una mica a la resta de gent que ha anat comentant.
Els partits els formen els votants i la gent que milita, no és gens fàcil donar la cara molt cops per un partit i encara menys quan venen maldades. Per desgracia als pobles vivim una lluita constant amb desgast de gent i d'idees. Als que algun cop heu votat la mateixa opció doncs gràcies per confiar en que la gent triada ho faria be, al menys crec que ho han fet lo millor que han pogut, amb molts errors, com tots en fem, amb coses de novells, o defensant postures personals diferents a la meva.
Segurament Esquerra ha sigut la millor demostració de tot allò que no s'ha de fer en política local o nacional, ja que el gran error és no creure en ella mateixa, però tampoc és un partit a que se li perdoni la mes mínima, som els nostres pitjors jutges, però algun cop potser n'aprendrem. D'altres en fan d'igual o de mes grosses i ho saben diluir molt millor.
Hi haurà votants com alguns dels que heu comentat que no tornareu a votar per aquesta opció, si us hem fallat és normal que no ho feu, desitjo que sigui quina sigui la opció que trieu la continueu votant, ja que voldrà dir que ho faran molt be, ja sigui per Móra o per Catalunya i això és bo per tots.
Que a altres cases també treballem pel millor pel país també ho se, i també tenen els seus errors, o solucions diferents que les que jo defenso, en tot cas a l' anònim en qüestió gràcies per creure en aquest petit bloc per fer-ne difusió.
A la me l'estimo massa, així que un petonet per ella.
I a en Bernat: faldilles o infraestructura son errors personals, no d'un partit per desgràcia massa comuns, per altra banda no se quina és la espassa que il·lustra el bloc, però sempre és millor una tassa de cafè i una tertulià, a la que esteu convidats.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc un vell militant independentista, no cal que us expliqui el meu historial.No crec en la immaculada concepció que és un dogma religios i els ateus no en fem cas. Ho sigui que certa bruticia a la pell és connatural a l'home, per tant no dimiteixo del projecte, i faré el que calgui per endreçar-lo si, per tirar-lo endavant. No hi ha res més, i no podem perdre el temps, ni ERC ni CIU,

Anònim ha dit...

Doncs a mi em va agradar més la entrada del duke nukem forever...

ha dit...

XAVI! M'agafo el petó amb el permís de la Montse i de l'Isaac!
B7s

Joel ha dit...

N ´hi ha partits que a les darreres municipals no van aconseguir un regidor més per mitja o una dotzena de vots. Ara es una altra oportunitat. Jo a CIU els veu molts forts. i penso que a Catalunya no n´hi ha cap conjuració, ho qui va succeir es el cansanci i la debilitat del Tripartit i la creixent força de CIU, que des.de anys avant va fer una intensa campanya a Internet i a tots els medis de comunicació, cosa que l´esquerra va descuidar. I ja se sap que la Democracia Parlamentaria depén moltísim de la propaganda i de l´imatge.
Tothom es mereix governar, ara, que tot depén d´aixó, de la capacitat de generar imatge i credibilitat.

Per tant colega, haver si et poses les piles que ja estas en precampanya

Filo ha dit...

ERC també té un vot fidel a Mora que li aporta un mínim de dos regidors. El nostre problema és la manca d'un lider carismàtic.

Anònim ha dit...

Filo, i que en vau fer fé de Batiste Montagut? Este al menos era més treballadó que sun cunyat.