dimecres, de març 23, 2011

Relliscada

Fa molts anys vaig fer d'introductor a un acte de presentació de les llistes d'Esquerra a la comarca, la sala de la Democràcia estava ple fins la bandera, el motiu mes important era la presència d'una star de la televisió del moment, Pilar Rahola. Per algun racó de casa hi ha alguna fotografia de la llista de Móra amb la llavors diputada on nos desitjava molta sort en la batalla que se'ns presentava.
Ens va faltar un puntet de sort, però vam ser una llista boja per la nostra mitjana d'edat i una mica valenta pel nostre atreviment. Ens vam quedar a uns deu vots de poder entrar en l'ajuntament, fent una campanya sense ni un duro de pressupost.
Tot això per explicar que malgrat tot, el fet de compartir aquelles hores amb algú, em va fer sentir una certa admiració idíl·lica.
Al poc temps Esquerra patia una de les seves famoses mogudes i Rahola era declarada enemiga número 1 de bona part de la executiva actual i les dues bandes entraven en una guerra que encara és viva.
Fa uns dies va sortir a la premsa que la vice-presidenta havia tingut un petit error al seu currículum, un oblit el tenim tots, amb tot l'enrenou que es va produir la Rahola va aprofitar per atacar al esquerreta mes piju, en Jordi Portabella i acusar-lo de també mentir sobre la seva carrera de biòleg. Pifiada de la Pilar, i molt pitjor la seva excusa als matins.
Tot això per dir que no val la pena passar-se tota la vida en peus de guerra, per molta estrella de la televisió que et pensis ser.

11 comentaris:

Tinu ha dit...

T´equivoques. Això del Portabella sempre s´havia dit, perquè no sembla que el pobre tingui titol de res. Però vaig sentir la Pilar als Matins i va estar molt bé. Va defensar l´Ortega dient que l´estaven linxant, i que hi havia al Parlament molts que havien inflat el curriculum, el Portabella per exemple. Però ho va dir molt natural. I quan li van dir que no, que tenia títol, també va rectificar de forma molt simpàtica. Crec que ho van treure de mare els digitals, perquè a la TV va estar molt bé. a mi m´agrada molt aquesta dona. Es clara i valenta.
Ei, no coneixia el teu blog i m´ha divertit el teu estil.felicitats.

MARTELL DE REUS ha dit...

Quan no vau entrar a l'Ajuntament per 10 vots era l'època que tenieu el Campos com a Alcalde?

Votant d'esquerra a Móra ha dit...

Quins temps els d'aquella esquerra al poble, res a veure amb l'esquerra recalcitrant, i que tant sols es mou per interessos personals de quatre cacics maquiavèl·lics, una esquerra plena a tort i dret d'ex-convergents de l'era Campos, i ara amb el nou cap de llista que teniu que deu buscar fer un altre "pelotasso" urbanístic com lo del Passeig del Pont, s'ha de veure com acabat de devaluada i com acabara després de les eleccions.

Anònim ha dit...

Quan Esquerra era Republicana i sobretot de Catalunya. Ara no se sap què coi és

Anònim ha dit...

Si us sentiu frustrats i desenganyats, veniu a Ciu!

Si no us agrada el bipartit, veniu a Ciu!

Cal mirar endavant. Tranquils, no s'ha d'abandonar ni un sol dia el compromís patriòtic. Continua intacte, i continuarem treballant.

No en tingueu cap dubte. Seguim treballant, generant idees i projectes. I seguim fent-ho amb bons amics.

Antonio Pino ha dit...

Aquesta vegada us votarà la vostra padrina; sempre us havia votat, des de l'any 1981, i heu traït el vostre compromís local per quatre personatges sortits de Convergencia que sols busquen càrrecs i quatre poltrones.
Parlo per mi, però sospito que molts simpatitzants d'ERC, que no viuen del mòmio, pensent de manera semblant a la meva.

Anònim ha dit...

endavant xavi i andavant erc; a totes les cases tenim puces que de vegades molesten, però es fan sentir. No al cementeri!

ha dit...

A mi el que no m'agrada es que hi hagi persones que es posin al davant d'una llista havent militat abans a un altre partit.

Bernat ha dit...

Personalment prefereixo algú que posi unes faldilles per davant del país, que algú que hi posa tota una infraestructura empresarial en venta al millor postor.

Arribat el moment, si cal, farem servir l'espasa de la manera que il.lustres al costat del bloc, per decapitar el partit un cop complerta la missió. Nomes si cal.

xavi ha dit...

Tinu: En tot cas sembla que l'equip d'en Portabella va aportar els documents i crec que la Pilar va intentar escapar-se, però el seu company dels Matins li encanta burxar-li. En tot cas gràcies per llegir-me una estona.
Martell: Si encara era Campos, de fet va guanyar per majoria molt ampla.
Per la resta: Ara miraré de fer una entradeta per curta que sigui.

Anònim ha dit...

Sóc un vell militant independentista, no cal que us expliqui el meu historial.No crec en la immaculada concepció que és un dogma religios i els ateus no en fem cas. Ho sigui que certa bruticia a la pell és connatural a l'home, per tant no dimiteixo del projecte, i faré el que calgui per endreçar-lo si, per tirar-lo endavant. No hi ha res més, i no podem perdre el temps, ni ERC ni CIU.