dissabte, de març 07, 2009


10 mil crits demanan l'autodeterminació.

Aquest dissabte sembla que hagi una conjunció astral on tot tenia que succeir, i qui sap si serà una data d'inflexió en algunes agendes i que entre una cosa i altra em fa veure que la possibilitat d'estar fisicament a tots els llocs és poc menys que impossible.
Tornem al fil, avui una part de la societat catalana es plantarà a Brussel·les, per demanar tenir un raconet al mon, cridar que volem al menys el dret a l'autodeterminació, que després ja serem allò que vulguem ser. A partir d'aqui ja en parlarem per que segur que trovariem tantes opinions com catalans, i coneixent la nostra història encara se'n riurien de nosaltres des de Madrid per que no ens acalririem i hauriem de demanar ajuda.
Peró fins aquí tot és mes o menys normal, lo que ha sortit fora de lloc son les declaracions de la Sra.Anna Terron, Delegada del Govern de la Generalitat a Brussel·les, queixant-se de la presència i del soroll que podrien fer els 10 mil a la ciutat.
Com molt be sabeu el Parlament Europeu és lo cementeri dels politics sense gairebe cap mes possible sortida, i clar se'ls hi pot sentar malament l'esmortzar quan a segons qui li entrin per les orelles que els catalans han arribat a la ciutat.... doncs aquestos 10 mil faran soroll, però quan arribi l'Oriol que es preparin!!!.

Manifest: Aquí.

2 comentaris:

Jordi Alfonso ha dit...

Gràcies pel comentari i perls animos.

Anònim ha dit...

que els humans som com llops, ja fa anys que ho sabem; però no ens hem de ressignar a que les coses no millorin. Aquest pàgina en podria ser un exemple. Per cert, Xavi: no amollis amb el parc de molinets de la picossa: necessitem conscienciar a la gent de tota la comarca que això no pot ser, que no podem dilapidar el nostre patrimoni d'aquesta manera.