diumenge, de febrer 01, 2009

Matones Jurats SL

Estava donant un cop d'ull a les darreres actualitzacions dels blocs que tinc per qui a prop, i a lo carrer del riu i a Té la mà Maria parlen del fet que la Generalitat ha contractat a l'empresa Levantina de Seguretat per que s'encarregui a partir d'avui de la vigilància de tres llocs prou rellevants de les nostres terres com son lo Castell d'Escornalbou, lo castell de Miravet i La Cartoixa d'Escaladei a l'empresa de Levantina de Seguretat, propietat del fundador del partit polític España 2000, José Luís Roberto. Per entendre'ns a les manifestacions d'ultradreta es poden veure tios amb excés de músculs i manca de cervell, amb el cap rapat i amb ganes de menjar-se el mon, expulsar del país a negres, jueus, homosexuals i altres variants del ser humà que no els hi agraden, doncs si els poseu un uniforme parapolicial, (que segurament els hi posa catxondos, però no tant com si fos el de força publica) tindreu a bona part dels empleats d'aquesta i altres empreses de seguretat.
Espero pel be de tots que tant la Conselleria com les autoritats que puguin fer alguna cosa,que es revisin el contracte i el tirin enrere. M'imagino a algun alcalde riberenc implicat en l'assumpte quan ho sapigui (suposo que ja ho sap)..ai mare...
Us deixo un vídeo promocional, l'audio és dolent però hi ha coses que queden clares, i si no, sols cal donar un cop d'ull a la explicació adjunta al vídeo on es comenta que desprès de sis anys d'ocupació d'un Kasal Popular, el dia que apareix la policia per desallotjar apareix per l'indret gairebé al mateix temps casualment José Luís Roberto, acompanyat d'alguns goril·les i ves per on resulta que la empresa contractada per la vigilància del Kasal despès de la ocupació va ser precisament la que te que vigilar el tresor temple. Docs a mi personalment no em fa gens de gracia.


1 comentari:

Josep ha dit...

El senyor José Luis Roberto també està ficat en els combats de Baletudo, eixa mena lluita lluire bèstia.

Això sí, té una cosa bona: forma part de l'ANELA (Associació Nacional d'Empresaris de Locals d'Alterne)