dimarts, de novembre 04, 2008


És l'hora?

Per aquella tonteria que ens agafa als europeus vaig tenir un sentiment obamista fruit de tota la campanya mediatica i en el fons per que som així de tontos, o que potser l'altre bàndol és massa heavy per nosaltres. Però com bon culer, o potser per que tambe pensava que Kerry guanyaria a Bush, i va passar lo que tots sabem, estava segur de que al final Mc Cain se'n sortiria amb la seva i tot això de Obama era un bluff. Si tenia que apostar diners no ho tenia gaire clar per qui jugar-me les garrofes. Però de moment, als dos primers pobles sembla que la cosa va seriosament.El ruquet català guanyara a l'elefant?... la resposta a tots els diaris, ràdios, televisions, blocs ... i esperem que sa'cabi d'una vegada esta eterna elecció.

6 comentaris:

Josep ha dit...

Ja pot esclatar una guerra nuclear entre Pakistan i la Índia, que ací no es parla de cap altre cosa que de les eleccions nord-americanes.

Per cert, la millor opinió l'ha donat el llibreter barceloní Pedro Varela:
"A blackman in the White House? YES, WE KLAN".

Aida ha dit...

i jo que crec que l'obama no guanyara, i si guanya d'aquí dos mesos tots els seus adeptes pensaran que no n'hi havia per tant...

ha dit...

Jo volia la Hillari

Aida ha dit...

Està clar que no em guanyaré la vida com a pitonissa...

Anònim ha dit...

Obama seguirà amb la política imperialista, no pot ser d'altra manera, però tal vegada no faça tantes salvatjades com Bush. Que deixe respirar un poc la resta del món.

Josep ha dit...

si tu me dius imperialisme, jo ho deixe tot