dijous, de juny 26, 2008

Pagines blanques de blocs amics

Fent referència, a l'entrada anterior de no saber on vaig o d'on vinc, o les meves intencions; aquesta entrada serà només per fer conèixer blocs d'altra gent que conec, però que per motius desconeguts encara no els havia linkat des de aquí:
L'illa de la Independència: D'illes el mon n'està ple,i moltes famoses per platges, posta de sol, complexes turístics, per estar plena de fumetes, però no és coneguda cap que hagués passat gairebé desapercebuda per un estat colonialista com l'espanyol, i fa gairebé un any va ser explorada per uns intrèpids exploradors i declarada independent. Com la majoria d'estats te la premsa controlada i aquest bloc és el clar exemple.
Fotografia feta per algun espia infiltrat

Jordi Alfonso: Aquest individu d'entrada juga a despistar, ja que fill d'un personatge famós del poble com és Santi Alfonso, no és diu com ell, i això que és el fill gran, en canvi el petit si que es diu Santi com el pare, tot un pla maquiavèl·lic per despistar a la població i no saber mai qui és qui. Tenen alguna cosa a amagar?. Segurament, s'ha passat bona part sense sortir del seu mon que és la plaça de l'Estrella de Móra d'Ebre, segurament la coneixeu per que és la plaça de la verbena pre-festa major de Móra. I tot això realment us importa?....si, ja se que la majoria ja ho sabíeu. I que és un artista, en el sentit que es dedica a dibuixar i ens va fer el logo del club i tal i qual i alguna cosa mes. Una mica pinta gamberillo també la té. Si voleu veure que fa, doncs aneu al seu bloc.

S'han de pagar drets d'imatge?

Paula al País del sol naixent: O sigui la filla de Fernando i la Merche al Japó que ve a ser el mateix. Per coses de la vida, la Paula un dia va tenir que passar-se una bona temporada al Japó, i com en Hiro Nakamura, ni corta ni perezosa, se'n va anar. Lo que no sabia, era que mentrestant va estar pel Japó és va dedicar a fer un bloc de viatge, fa uns dies el va tornar a actualitzar, encara que fos per tancar el viatge. Espero que torni a veure mons, però per altres motius, que continuí fent blocs de viatges, o de la seva vida, o dels espectacles com el de Cats, que gairebé em fa plorar fa un parell de setmanes.

Mira que son rarets al Japó que les fotos les fan tortes

Per ara ja n'hi ha prou, que és hora de dinar, desprès penjo algun bloc mes, i els afegeixo al llistat.
Salut.