dimarts, d’abril 15, 2008

La Merkel treu pit


El passat dissabte la cancellera alemana va assistir a la inauguració de la nova Opera d'Oslo. Segons el seu portaveu, la sra Merkel va triar el vestit per la ocasió,(aquest de la foto adjunta), però es veu que a data d'avui la gent encara tenim que parlar de com vesteix una presidenta de govern, quan poques vegades parlem de l'estil dels homes, que som una colla de sosos. Realment el modelito , se las trae, i demostra que la Merkel es una senyora amb poderoses raons per ser cap d'estat,(com es pot veure a la foto) dona la talla o això sembla....
Ara estaria be, molt be per ser exactes, que els polítics que ens manen, ja sigui al territori, a Catalunya, o des de Madrid, demostrin que també estan a l'altura i posin els seus atributs, per no dir collons, (ho he dit ho sento, però també és que la majoria son homes, si hi ha alguna dona manant que posi els ovaris o lo que pertoqui), damunt la taula i es neguin a fer els transvasaments,o captacions puntuals.
Espero que alguna de les meves amigues, lectores habituals em perdonin aquesta entrada que pot semblar masclista, però que la intenció era ser irònic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pos jo no he trobat masclista, sino una bona crítica a diferents assumptes:
Es veritat, com és que tothom es fixa en els modelets de les politiques? a mi, mentres ho facin bé, tan me fot com vesteixin. Com si no volen vestir...
I a vore si es veritat, i la nostra colleta de politics s'hi fixen més, hi posen mes collons (no crec que sigui una frase masclista, senzillament és una frase feta) i aturen el transvassament, amén d'altres coses que, siguem homens o dones mos toquen los collons (molinets, abocadors...). A vegades els escanyaria a tots.