divendres, de juliol 20, 2007

No erem tots iguals davant la llei?


20 de juliol del 2007, però sembla que va ser ahir que un grup de militars una mica pirats es dedicaven a destrossar una de les repúbliques amb mes futur, idees i ganes de la vella Europa. vam canviar una corrent d'aire de progrés, justícia i llibertat, per tot lo contrari, opressió, foscor, silencis etc.
A la dictadura del general, li va continuar el govern del seu fillol, aquell monarca que havia de curar tots els mals, que ens van salvar d'un cop d'estat que ens tornava a un punt encara mes endarrere. El gran cap d'estat que va fer tot lo possible per fomentar la gran industria del país a l'hivern toca fomentar el ski i a l'estiu la vela a Mallorca. L'altra feina que li quedava era continuar l'especie, garantir un successor, aquell noi tant guapot amb la bandera els jocs olímpics. Tot perfecte, meravellós, "guapu", alt, llest, modern, es casa amb una periodista amb pares separats. Esta clar la família és moderna, es progressista, es com tota la resta de ciutadans, treballen i tenen un sou, poca cosa de la primera i molta de la segona; això s'empenyen en que son iguals que la resta.
Però vet aquí que el jutge de torn, uns d'aquestos mediatics ells; si els mateixos que no deixen votar una part significativa del poble basc, o que apliquen la llei anti terrorista a un xaval que envia mails, després de molts anys d'estudis, de moltes hores de carrera, oposicions, etc, ha vist que la família, perdó la Família no es tira pets, no es rota, no copulen (quedarà mes fi), en fi que no son iguals que nosaltres, son uns bitxes raros, i que no els podem humanitzar. Els ha castigat a que no poden ser portada de El jueves, amb la gracia que els ha fet segur, per que com tota la resta d'humans, Felipe quan va al lavabo mes d'una vegada s'ha portat El jueves. A mes que tampoc han quedat tan malament no se de que es queixen.
En fi un estat on el seu cap treballa poc, i els jutges treballen massa.
....ara seria flipant que arribes això a "altas instancias" i m'enviïn els GEOS
....per cert si es que heu de venir aquesta nit, segurament estire al passeig del pont que fan teatre "El barquito de papel", una obra sobre els temps de la República dins el marc de les Jornades Internacionals d'Història en els espais de la Batalla de l'Ebre.
Que tranquils estaríem sense els Borbons, Visca la República!!!

6 comentaris:

Aida ha dit...

Caram, fas por, et passes setmanes sense dir res i de sobte n'engaltes unes quantes de seguides :P

Ai la monarquia... és intocable... no veus que si la toques Espanya es trenca, pobreta, i ni el superglue 3000 l'arregla? xDDD

Jobove - Reus ha dit...

tindre d'alimentar aquesta colla de porcs, que només fan que parir i parir

a mes a mes ens hem de fer càrrec dels reis de Grecia, els Urdangarin, els Marichalars, etc, etc.

Salut i república, però YAAAA !!!!

Roser ha dit...

Com diria ma mare espero que es retirin més números del Jueves, que guanyi el PP a les eleccions generals i que el Madrid guanyi moltes lligues, a veure si els catalans ens adonem del que està passant al nostre voltant!!!!
Salut i República!!!

Aida ha dit...

Discrepo Roser, ens n'han fetes moltes i molt grosses i encara no hem petat, reventat i estripat la pell de brau, que és el que hauria fet qualsevol nació amb un mínim d'autoestima. No ho farem mai, hauríem de canviar molt i molt. No vull ser pessimista, però és el que hi ha.

Xavi ha dit...

Entre el sentiment de culpabilitat i el de submissió poca cosa podrem fer. Però si no ho fem nosaltres,ningú ho farà.

Anònim ha dit...

un rei no es rei por voluntad divini, si no porque sus antepasados se lo montaron divinamente...us sona esta cançó de "la polla records"? Independència ja.