dimecres, de desembre 29, 2010

+ $ X -TV

En el mitja televisiu l'oferta en català té cada cop menys espai, dins de l'oferta de Digital TV sols hi ha la versió de TV3 Int, dins del TDT, si ens posen a sumar les cadenes que arriben amb un mínim de qualitat de senyal seran unes 5 o 6 de mes de 50, però aquest no és el tema d'avui, un altre dia ja ho veurem.
A nivell d'Espanya, l'oferta és molt mes amplia, però de dubtosa qualitat i des de avui lo de dubtosa ja crec que sobra.En el seu dia Prisa, va decidir donar el salt a la televisió i Cuatro era la cadena mes progre del panorama, un altra manera de fer, un public mes minoritari, però segurament mes fidel que el d'altres cadenes. Un referent eren les noticies on ja sols per imatge semblaven molt mes avançats que la resta. Amb el temps Cuatro, va anar deixant la porta oberta a programes menys intelectuals i buscar audiència, reallitys,late shows, etc, començava la mimetització per semblar-se mes a la resta. Per aquelles dates CNN+, que sols emitia en la plataforma Digiatal +, va començar a emetre en obert i quedar-se al menys amb la part de la informació d'una certa qualitat que ja Cuatro estava deixant a banda. En aquestos temps que l'unic que interessa de la tv a nivell de fer diners és el futbol, la gran guerra mediatica, Tele5 es menja part del pastis de Prisa i es queda amb Cuatro i tindran un altra cadena on poder vendre el seu ...diguem producte. Els senyors de Tele5 han vist que Prisa també tenia un canal de 24h d'informació (i entrevistes i actualitat en general), com que no sabien que fer-ne han decidit carregar-se'l de dalt a baix i així poder emetre 24h de GH.Felicitats Mercedes Milà ara tens tota una cadena de segona, o tercera fila per tu soleta i el teu experiment sociològic. Els mortals hem tornat a perdre.

7 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Així tenen mig món distret...

Josep ha dit...

L'espai de CUATRO ara l'ocupa LA SEXTA.

Per cert, a CUATRO li fan llum de gas a l'Iker Jiménez?

MARTELL DE REUS ha dit...

Jo ja fa temps que faig com el Sr. Marcel·lí i només miro les de la Corpo i algunes locals de parla catalana, les televisions d'España per mi no existeixen. Ah! I amb la ràdio em passa exactament igual, les emisores españoles o de parla española fa molts anys que van desaparèixer del meu dial particular.

ha dit...

Jo ja no miro la tele. Si vull mirar algún programa ho vaig mitjançant internet amb el 3 a la carta.

Aida ha dit...

Ara sí que és cert allò que diuen de la "caixa tonta", la tdt ha estat un gran bluf.

Anònim ha dit...

Això diu molt poc del públic en general. Si un canal com CNN+ donés més rendibilitat que les 24 hores de GH, segur que l'haguessin mantingut. Per desgràcia, és el que la gent demanda.
Igualment, jo em quedo amb el 3/24.

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel