diumenge, de novembre 28, 2010

Moments per pensar

Les normes no escrites diuen que toca felicitar al vencedor, i a la tercera ha anat la vençuda i l'hereu de Pujol, serà el president de la Generalitat, i l'actual govern ha patit una gran davallada, sobretot els socialistes i Esquerra.
Son moments per veure quines coses s'han fet malament, que segur que no son poques, malgrat que com em diu la història viscuda, ens dedicarem a fuetejar-nos sense miraments.
Fa estona que intento ajuntar paraules per fer una entrada digna, però no les trobo així que com deien fa molts anys, en castellà: "Malos tiempos para la lírica".


3 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Per la lírica no ho sé però per Catalunya ja fa temps que són mals temps i els que ens espera no és precisament afalagador.

Anònim ha dit...

CiU ha recollit molts vots d'antics socialistes i independentistes. No li serà gens fàcil gestionar-los i acontentar a tothom, i més en el context de crisi actual. Més que aquestes, les més importants seran les properes. Ha de ser llavors quan les forces desacomplexadament indepedentistes han de créixer i molt!

xavi ha dit...

Lo dolent és que hem deixat molt fàcil millorar lo fet.
Albert però pensa que a la gent li agrada molt pujar al carro guanyador.