dijous, de juny 03, 2010

La pela no me la pela


Dos entrades seguides parlant d'esport...ja semblo el Marca, però amb millor qualitat de públic... (si no us ensabono no entreu).
La noticia, no se si ha creat polèmica o és que la gent li sua, o discutim per tot, que ja ho tenim en aquest paí i en el del costat, també en això ens assemblem i força.
S'ha fet pública la xifra que cobraran els "de la roja" per si guanyen el mundial de futbol, 600 mil eurillus, i he fet números així una mica tontos:
600 mil eurillus per 23 jugadors.... vinga possarem que entre tot l'equip tècnic sumen com 2 jugadors, i els números seran mes bonics dona un total de: 15.000.000€. Aquesta és una xifra considerable, per un moment tots els que tenim DNI d'Espanya, sumarem per dir que la població de l'estat son 50 milions, contant criatures, jubilats, etc... la divisió es fàcil i ens toca pagar 0,30€ per persona si Espanya guanya el mundial.
30 centims que son les 50 peles d'abans, poca cosa podrem comprar, potser per mi son assumibles, un altra cosa és que ho vulgui pagar o no, per sentir-me agraït per l'esforç dels jugadors, però és immoral que es vagin carregant tot els beneficis socials, els sous de la gent, els projectes d'ajuda a la dependència i en canvi és l'estat que mes diners ofereix.
I no sols son els 600 mil euros per barba, estan cobrant també dels seus equips, i això serien com unes hores extres, la publicitat que veurem fins la sopa i a cobrar tot en algun paradís fiscal.
Jo també vull jugar a la Roja.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Un motiu més per a desitjar-los-hi la derrota.

I que dediquin els diners a coses més importants.

Anònim ha dit...

En aquest cas, encara sortiran molts dient que no hi ha cap problema i que són "dues coses diferents". Estic amb el Josep. Toca animar a qualsevol altre!