dijous, d’abril 22, 2010

Coses pendents


En feia mandra escriure i ho faré tot d'una queixant-me, típic de la gent d'aquest país, de coses que no m'han agradat en aquestos dies:

- Que a TV3 es carreguin l'horari del Crackòvia post Madrid-Barça per entrevistar a un polític, tant em fot el color i el tupe. A la gent segur que l'interessa menys lo segon que lo primer.

- Que per una vegada que es perd un partit la gent vulgui afusellar a Guardiola i al Barça, som una colla de malcriats, si es guanya de conya, però si es perd tampoc n'hi ha per a tant. A banda tot lo que tingues a veure que els hi va sortir tot de cul.

- S'ha mort el pare de la gran frase de l'olimpisme de BCN'92, doncs ja està, li tocava, ha viscut prou be, i quin favor ens va fer?...o als JJOO, va haver de possar calers de la butxaca o va fer mes gran a La Caixa?. No li vull cap mal, però el seu passat tampoc era per fer-lo català de l'any. Va saber sempre estar a l'equip guanyador.

- Molt parlar dels tribunals, de l'Estatut, tot cares boniques però aquí ningú mou una peça, fins quan?.

- Collons Evo Morales, li has fet un favor als teus enemics, per que quan porteu dos dies manant us trastoqueu tant?.

- Les teles van carregades de Belen Esteban i de com matar un Narco, o com desintoxicar-se, cal tanta porqueria?.

- Apagada analògica i el TDT va com una merda, a mes desapareix la tele local (que gairebé mai he mirat), però a canvi hem d'aguantar teles del Baix Ebre que son un toston.

- Per que tots volen ser de les terres de l'Ebre, que s'ens ha perdut?

- Si avui es per exemple dia 1, i ens hem de veure a partir de demà d'aquí un mes, per que la buròcrata que amablement pago amb els meus impostos diu que no que no és el dia 2 si no el dia 1?

Ja m'he desfogat, au pos!!!

4 comentaris:

Agnès S. ha dit...

Per això seveix alguns cops el blog, ja fas bé doncs, i et dic que menys un pensaments que no he entés gairebé, amb els altres coïncideixo, i son molts, no trobes?

xavi ha dit...

Suposo que aquest és el darrer, ens han tornat enrere una subvenció per una activitat cultural, per una interpretació del termini. De 5 associacions, 3 ho hem fet "malament". I si volem reclamar... als tribunals superiors d'aquest bonic país.

MARTELL DE REUS ha dit...

No cal que et disculpis pel fet de quiexar-te. Si un servidor té un blog és nomès per queixar-me i si puc tocar els collons a determinats personatges.

Aida ha dit...

jo quan m'emprenyo només em surt de dir aaaarggg i clar... fer un post a base d'això... Bona desfogada :)