divendres, d’octubre 02, 2009

Tengo una corazonada

Vinga abans de que sigui ja massa tard em mullaré sobre el tema olímpic i la tria de la ciutat seu pels Jocs del 2016. Recordo el cop d'il·lusió (fins i tot em volia presentar a algun esport) que va representar el saber la decisió d'atorgar la celebració dels jocs " ...a la ville de Barcelona, España" (si, España), i que va deixar molt clar el presentador de tve, Barcelona España, si que desprès ens pensem altres coses (som uns sueñatortillas )i per si de cas ja s'espavilen just després de la noticia de vendre la monto amb la Expo de Sevilla.
Tota una joia veure aquest vídeo de TVE, com canvien les coses, mireu els pentinats de la gent, els Seat Panda, el civisme de la gent a les Rambles (com quan ara guanya el Barça alguna cosa) comproveu que aquell cop,ni presidents de la C.A (Jordi "l'Avi" ), president de govern (Felipe "el Carismatico"), ni reis que estaven a Valladolid que la reina tenia que ser investida Dra. Honoris Causa (sense comentaris).
Ara a l'altra banda el desplegament d'aquest cop, tant de premsa com de politics, si guanya Madrid serà la .... i si no és tornarà a presentar per Madrid 2020 i així fins que els hi donin. Realment tant em fa si li donen o no, crec que Obama, perdó Chicago te molta força, Rio seria una aposta interessant, però potser arriscada i Tokio és Tokio per lo bo i per lo dolent. El cor em diu Rio, el cap Chicago.
Si surt Madrid ....serà tota una sorpresa, això si sabem que al menys no es presentaran al 2020 i un cop passat el 2016 ens deixaran tranquils... o potser voldran un Forum?


,

La elección de Barcelona como sede olímpica de 1992



4 comentaris:

Jo ha dit...

eres muy corazonero tu

lo llaguter ha dit...

Entre Rio i Madrid, em sembla que agafaran Madrid. Tot està molt apanyat. Tant de bo sigui Rio, sinò menjarem Madrid fins a la sopa.

lo llaguter

lo llaguter ha dit...

El cor no t'ha fallat!

Visca Rio de Janeiro!!!

lo llaguter

xavi ha dit...

De moment el cor funciona millor que el cap, m'hauria de començar a preocupar.
I tranquil que continuarem tenint sopa i dos plats.