dimarts, de juny 30, 2009


A Móra fa pudor...

Ja se que el títol dona moltes expectatives a que parli de moltes coses que passen pel poble i que no son del tot agradables, però per que no es digui, miraré de ser objectiu.
Fa uns dies que pel poble fa molta calor, per la nit dona molt bones sensacions el poder obrir la finestra de bat a bat, ja que no tots tenim aire condicionat a casa i la sensació de la fresca de la nit, el poder veure la lluna doncs és força mes interessant, que no pas veure la cortina. Però vet aquí que com cada any torna a l'estiu una antiga sensació, i no parlo de les conegudes mosques negres (que no mosquit tigre), parlo de lo que suposadament, ja està arreglat des de l'any passat quan es van reunir firmes per queixar-se de la pudor que produïa una empresa pelletera i que malgrat diferents estudis tècnics, ja hauria d'estar solucionat, però que per aquelles coses de la tècnica doncs resulta que no i quan arriben les 11 de la nit i estas mirant la serie de torn a la tele, notes la fresca com entra pel finestró i de cop es nota aquell pudor d'ous podrits, trenca tot el feeling que es pugui tenir.
Clar em pots dir que em compri un aire condicionat ... també tens raó, si és que em queixo de res. De fet aquesta petita entrada és com un petit homenatge a una de les persones que ha lluitat contra aquestes olors, i que em va dir que és que la gent no fem res, ja se que no serveix de gaire, però aquí queda.
Espero que quan posin els molinets famosos, això no vulgui dir que l'aire podrit s'ens torni cap al poble un cop ja passat.
Com que no sabia quina imatge podria lluir millor he tirat del google i la primera ha sigut aquesta, que tampoc està tant malament.

4 comentaris:

A la citela estan ha dit...

Pos encara tens sort si només t'entra pudor, a la citel·la a banda d'aixo els "crits" dels rumanos i el veinat que considera que si ells van a dormir tard, tots los altres veins tambe ho haurien de fer!, ves quins collons!

Josep ha dit...

Oriola anys 90', podies trobar el riu Segura només amb l'olfacte.

ha dit...

A mi m'agradaven més les palometes del passeig que les mosques negres.
Pos jo trobo que sento més la pudor del corral de Manolo lo Pastor que de la Morapiel.

Anònim ha dit...

Pos a mi la pudor de manolo i les seves bèsties, no em molesta; de fet, quan me les menjo, m'agraden molt. En canvi quan pñasso x morapell, de vegades m'entren ganes d'agomitar!