divendres, de març 07, 2008

Una mica de campanya


Esperant sempre al darrer moment per fer les coses. Diumenge aquells qui vulguin i els que puguin tenen el dret i/o el deure d'anar,a botar o a votar?.
Hi ha un crit consigna que diu "boti, boti, boti espanyol el qui no boti", també conegut com "boti,boti,boti fill de puta el qui no biti", i altres versions com aquella de "bote, bote, bote, polaco el que no bote", que n'eren de divertits aquestos presidents del Real Madrid. L'altre dia en un mitting de campanya, ens van explicar que per molt que pensem que l'independentisme hauria de passar d'anar a votar, ja que aquestes eleccions son només espanyoles, i no se'ns ha perdut res, doncs es veu que estem equivocats, i hem de fer pinya i hem d'anar a votar i que se'ns senti, que els vots en blanc, son carta blanca al PP, i si volem defensar-nos quin millor lloc que a camp contrari?.
A mes, aquest any hi ha la opció de poder votar a algú mes proper, no el típic candidat gairebé desconegut, hi ha la opció d'un riberenc al senat, deixaràs perdre aquesta oportunitat?.
Voti,voti,voti, espanyol el qui no voti.

1 comentari:

Aida ha dit...

fa unes setmanes a l'Avui van publicar un gràfic que indicava que l'independentisme havia pujat molt gràcies a l'emprenyament que provoca la situació actual. Per a mi això va ser una revelació, cal que tothom faci el mateix, exactament el mateix que va fer a les darreres eleccions, així la situació es repetirà i d'aquí poc temps tota Catalunya serà independentista!

Jo des que he vist això que espero el dia 9 amb candeletes... :PPPPPP