dimecres, de gener 31, 2007

“Volver “ …o “Volver a empezar”
Voldria parlar dels Goya i fer una referència o mostrar la meva disconformitat, però com que no he vist “Volver”, m’estalvio la critica.
Espero que la pel·lícula es mereixi el premi i que no hagi sigut la guanyadora pels sols fet de mirar de treure’s el sentiment de culpa que tenia l’acadèmia damunt seu, tenir al govern (el de PP), enfadat pel No a la guerra, tenir al Pedro de morros cada cop que no li donen el cap del Goya, ja veurem.
En qüestió de gustos cinèfils a l’Acadèmia no son com els americans, aquestos no l’han triada …..malgrat que a la Peeeeeeeeeee si (quina por…), en el tema de la catifa i el glamour també estan força avançats, però hi ha llocs on cada cop les diferencies s’acosten, TVE va retransmetre el lliurament de premis mitja hora mes tard, per si sortia algun improperi de la boca d’en Corbatxo o per si alguna estrella ensopegava pujant les escalinates i se li veia un mugró.
Em quedo amb la sensació de que han sigut uns premis de segona, per un art que potser es mereix una mica mes de risc i no tornar a fer les mateixes pel·licules.